Título/s: Surface hydrophobicity and functional properties of myofibrillar proteins of mantle from frozen stored squid (Illex argentinus) caught either jigging machine or trawling
Autor/es: Mignino, Lorena A.; Crupkin, Marcos; Paredi, María E.
Institución: INTI-Mar del Plata, AR
Comisión de Investigaciones Científicas de la Pcia de Buenos Aires. CIC. La Plata, AR
Facultad de Ciencias Agrarias, Universidad Nacional de Mar del Plata. Balcarce, AR
Editor: s.e.
Palabras clave: Calamares; Proteínas; Alimentos congelados; Congelación; Almacenamiento; Productos pesqueros; Redes de pesca; Actomiosina; Viscosidad
Idioma: spa
Fecha: 2007
Notas: This is a PDF file of an unedited manuscript that has been accepted for publication. LWT-Food Science and Technology (2007), doi:10.1016/j.lwt.2007.05.006
Ver+/-
Ver el documento (formato PDF)Descargar
Atrás