Servicios de Información y Documentación

Biblioteca

Término solicitado: SALMONELLA SPP./(265,65,175)

3 Registro/s encontrado/s en CAT+NORMA



Tipo de documento: NORMA
Título: MICROBIOLOGY OF THE FOOD CHAIN -- HORIZONTAL METHOD FOR THE DETECTION, ENUMERATION AND SEROTYPING OF SALMONELLA -- PART 1: DETECTION OF SALMONELLA SPP.
Código de Doc.: ISO 6579-1:2017
Autor Inst.: International Organization for Standardization. ISO
Fecha: 2017
Estado: Para datos sobre la vigencia de esta norma haga clic aquí
Objeto: Specifies a horizontal method for the detection of Salmonella. It is applicable to the following:- products intended for human consumption and the feeding of animals;- environmental samples in the area of food production and food handling;- samples from the primary production stage such as animal faeces, dust, and swabs.With this horizontal method, most of the Salmonella serovars are intended to be detected. For the detection of some specific serovars, additional culture steps may be needed. For Salmonella Typhi and Salmonella Paratyphi, the procedure is described in Annex D.The selective enrichment medium modified semi-solid Rappaport-Vassiliadis (MSRV) agar is intended for the detection of motile Salmonella and is not appropriate for the detection of non-motile Salmonella strains.
ICS: 07.100.30 Food microbiology
Idioma: en
Título en otro Idioma: Microbiologie de la chaîne alimentaire - Méthode horizontale pour la détection, le dénombrement et le sérotypage de Salmonella - Partie 1: Détection de Salmonella spp.
Edición: First Edition
Palabras Clave: Contaminación de alimentos; Microbiología de alimentos; Alimentos; Alimentación animal; Métodos microbiológicos; Métodos horizontales; Detección; Salmonella spp.
Páginas: 58p.
Ingreso de la Info.: 2018-09-04
Para ver la norma completa busque en la base Normas (solo para personal del INTI)



Tipo de documento: NORMA
Título: MICROBIOLOGY OF FOOD AND ANIMAL FEEDING STUFFS -- HORIZONTAL METHOD FOR THE DETECTION OF SALMONELLA SPP. AMENDMENT 1: ANNEX D: DETECTION OF SALMONELLA SPP. IN ANIMAL FAECES AND IN ENVIRONMENTAL SAMPLES FROM THE PRIMARY PRODUCTION STAGE
Código de Doc.: ISO 6579:2002/Amd 1:2007
Autor Inst.: International Organization for Standardization. ISO
Fecha: 2007
Estado: Para datos sobre la vigencia de esta norma haga clic aquí
Relac. con otras Normas: ISO/TS 11133-1; ISO/TS 11133-2
ICS: 07.100.30
Idioma: en
Título en otro Idioma: Microbiologie des aliments - Méthode horizontale pour la recherche des Salmonella spp. Annexe D: Recherche des Salmonella spp. dans les matières fécales des animaux et dans des échantillons environnementaux au stade de la production primaire
Edición: first edition
Palabras Clave: Contaminación de alimentos; Microbiología de alimentos; Alimentos; Alimentación animal; Métodos microbiológicos; Métodos horizontales; Detección; Salmonella spp.
Páginas: 9p.
Ingreso de la Info.: 2007-11-05
Para ver la norma completa busque en la base Normas (solo para personal del INTI)



Tipo de documento: NORMA
Título: MICROBIOLOGY OF FOOD AND ANIMAL FEEDING STUFFS -- HORIZONTAL METHOD FOR THE DETECTION OF SALMONELLA SPP.
Código de Doc.: ISO 6579
Autor Inst.: International Organization for Standardization. ISO
Fecha: 2002
Estado: Para datos sobre la vigencia de esta norma haga clic aquí
Objeto: ISO 6579:2002 specifies a horizontal method for the detection of Salmonella, including Salmonella Typhi and Salmonella Paratyphi. It is applicable to products intended for human consumption and the feeding of animals, and to environmental samples in the area of food production and food handling
Relac. con otras Normas: ISO 6887-1; ISO 7218:1996; ISO 8261
ICS: 07.100.30
Idioma: en
Título en otro Idioma: Microbiologie des aliments - Méthode horizontale pour la recherche des Salmonella spp.
Edición: fourth edition
Notas: Incluye: Technical corrigendum 1, published 2004-04-01. Véase además: Amendment 1: Annex D
Palabras Clave: Contaminación de alimentos; Microbiología de alimentos; Alimentos; Alimentación animal; Métodos microbiológicos; Métodos horizontales; Detección; Salmonella spp.
Páginas: 27p.
Ingreso de la Info.: 2006-03-20
Para ver la norma completa busque en la base Normas (solo para personal del INTI)



Fin

[Página de Inicio] [Nueva Búsqueda][Página Anterior]