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Término solicitado: ISOMEROS TRANS/(265,65,175)

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Tipo de documento: NORMA
Título: ANIMAL AND VEGETABLE FATS AND OILS -- DETERMINATION OF THE CONTENT OF TRANS FATTY ACID ISOMERS OF VEGETABLE FATS AND OILS -- GAS CHROMATOGRAPHIC METHOD
Código de Doc.: ISO 15304:2002/Cor 1:2003
Autor Inst.: International Organization for Standardization. ISO
Fecha: 2003
Estado: Para datos sobre la vigencia de esta norma haga clic aquí
ICS: 67.200.10
Idioma: en
Título en otro Idioma: Corps gras d'origine animale et végétale - Détermination de la teneur en isomeres trans d'acides gras de corps gras d'origine végétale - Méthode par chromatographie en phase gazeuse
Edición: first edition
Notas: Revised by: ISO/CD 12966-4
Palabras Clave: Grasas animales; Grasas vegetales; Métodos de determinación; Isoméros trans; Cromatografía gaseosa
Páginas: 2p.
Ingreso de la Info.: 2009-05-11
Para ver la norma completa busque en la base Normas (solo para personal del INTI)



Tipo de documento: NORMA
Título: ANIMAL AND VEGETABLE FATS AND OILS -- DETERMINATION OF THE CONTENT OF TRANS FATTY ACID ISOMERS OF VEGETABLE FATS AND OILS -- GAS CHROMATOGRAPHIC METHOD
Código de Doc.: ISO 15304
Autor Inst.: International Organization for Standardization. ISO
Fecha: 2002
Estado: Para datos sobre la vigencia de esta norma haga clic aquí
Objeto: This International Standard specifies a gas chromatographic method using capillary columns for the determination of the content of trans fatty acid isomers of vegetable oils and fats. The method is specially designed to evaluate, by a single capillary gas chromatographic (GC) procedure, the level of trans isomers as formed during (high temperature) refining, or during hydrogenation of vegetable oils or fats. The method may also be used to report all other fatty acids (e.g. to obtain the full fatty acid composition and total amounts of saturated fatty acids, mono-unsaturated fatty acids and poly-unsaturated fatty acids) from the same sample and same analysis
Relac. con otras Normas: ISO 661; ISO 5509
ICS: 67.200.10
Idioma: en
Título en otro Idioma: Corps gras d'origine animale et végétale - Détermination de la teneur en isomeres trans d'acides gras de corps gras d'origine végétale - Méthode par chromatographie en phase gazeuse
Edición: first
Notas: Corrigenda, Amendments and other parts ISO 15304:2002/Cor 1:2003
Palabras Clave: Grasas animales; Grasas vegetales; Métodos de determinación; Isoméros trans; Cromatografía gaseosa
Páginas: 20p.
Ingreso de la Info.: 2006-10-18
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Tipo de documento: NORMA
Título: ANIMAL AND VEGETABLE FATS AND OILS -- DETERMINATION OF ISOLATED TRANS ISOMERS BY INFRARED SPECTROMETRY
Código de Doc.: ISO 13884
Autor Inst.: International Organization for Standardization. ISO
Fecha: 2003
Estado: Para datos sobre la vigencia de esta norma haga clic aquí
Objeto: ISO 13884:2003 specifies a method for the accurate determination of isolated trans bonds in natural or processed long-chain fatty acids, fatty acid esters and triglycerides with trans isomer levels greater than or equal to 5 per cent
Campo de Aplic.: The method is not applicable, or is applicable only with specific precautions, to fats and oils containing high levels (over 5 per cent) of conjugated unsaturation (e.g. tung oil); materials containing functional groups which modify the intensity of the C-H deformation about the trans double bond [e.g. castor oil containing ricinoleic acid or its geometrical isomer, ricinelaidic acid (12-hydroxy-9-octadecenoic acid)]; mixed triglycerides having long- and short-chain moieties (such as diacetostearin); or in general, any materials containing constituents which have functional groups which give rise to specific absorption bands at or sufficiently close to interfere with the 966 cm-1 band of the C-H deformation of the isolated trans double bond
Relac. con otras Normas: ISO 661; ISO 5509
ICS: 67.200.10
Idioma: en
Título en otro Idioma: Corps gras d'origines animale et végétale - Détermination, par spectrométrie infrarouge, des isomeres trans isolés
Edición: first edition
Palabras Clave: Grasas animales; Grasas vegetales; Métodos de determinación; Espectrometría infrarroja; Acidos grasos; Isomeros trans
Páginas: 9p.
Ingreso de la Info.: 2006-09-28
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