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Término solicitado: LIMITES DE CONFIANZA/(265,65,175)

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Tipo de documento: NORMA
Título: MICROBIOLOGY OF FOOD AND ANIMAL FEED -- REAL-TIME POLYMERASE CHAIN REACTION (PCR)-BASED METHOD FOR THE DETECTION OF FOOD-BORNE PATHOGENS -- HORIZONTAL METHOD FOR THE DETECTION OF SHIGA TOXIN-PRODUCING ESCHERICHIA COLI (STEC) AND THE DETERMINATION OF O157, O111, O26, O103 AND O145 SEROGROUPS
Código de Doc.: ISO/TS 13136
Autor Inst.: International Organization for Standardization. ISO
Fecha: 2012
Estado: Para datos sobre la vigencia de esta norma haga clic aquí
Objeto: ISO/TR 13136:2012 describes the identification of Shiga toxin-producing Escherichia coli (STEC) by means of the detection of the following genes: a) the major virulence genes of STEC, stx and eae; b) the genes associated with the serogroups O157, O111, O26, O103, and O145.In any case, when one or both of the stx genes is/are detected, the isolation of the strain is attempted.The isolation of STEC from samples positive for the presence of the genes specifying the serogroups in the scope of this method can be facilitated by ingrogroup-specific enrichment techniques (e.g. immunomagnetic separation, IMS).The protocol uses real-time PCR as the reference technology for detection of the virulence and serogroup-associated genes. ISO/TR 13136:2012 is applicable to: 1) products intended for human consumption and the feeding of animals; 2) environmental samples in the area of food production and food handling; 3) environmental samples in the area of primary production
ICS: 07.100.30
Idioma: en
Título en otro Idioma: Microbiologie des aliments. Méthode basée sur la réaction de polymérisation en chaîne (PCR) en temps réel pour la détection des micro-organismes pathogènes dans les aliments. Méthode horizontale pour la détection des Escherichia coli producteurs de Shigatoxines (STEC) et la détermination des sérogroupes O157, O111, O26, O103 et O145
Edición: first edition
Palabras Clave: Contaminacion de alimentos; Microbiologia de alimentos; Alimentos; Alimentación animal; Polimerasa; PCR; Análisis microbiológico; Métodos horizontales; Detección; Bacterías; Escherichia coli; Recuento bacteriano; Esterilización; Técnicas estadísticas; Cálculo matemático; Límites de confianza
Páginas: 22p.
Ingreso de la Info.: 2013-04-24
Para ver la norma completa busque en la base Normas (solo para personal del INTI)



Fin

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