Servicios de Información y Documentación

Biblioteca

Término solicitado: SOLIDOS SOLUBLES/(265,65,175)

1 Registro/s encontrado/s en CAT+NORMA



Tipo de documento: NORMA
Título: FRUIT AND VEGETABLE PRODUCTS -- DETERMINATION OF SOLUBLE SOLIDS -- REFRACTOMETRIC METHOD
Código de Doc.: ISO 2173
Autor Inst.: International Organization for Standardization. ISO
Fecha: 2003
Estado: Para datos sobre la vigencia de esta norma haga clic aquí
Objeto: ISO 2173:2003 specifies a refractometric method for the determination of the soluble solids in fruit and vegetable products.This method is particularly applicable to thick products, to products containing suspended matter, and to products rich in sugar. If the products contain other dissolved substances, the results will be only approximate; nevertheless, for convenience the result obtained by this method can be considered conventionally as the soluble solids content
ICS: 67.080.01
Idioma: en
Título en otro Idioma: Produits derives des fruits et legumes. Determination du residu sec soluble. Methode refractometrique
Edición: second edition
Palabras Clave: Frutas; Verduras; Alimentos; Métodos de determinación; Sólidos solubles; Refractometría
Páginas: 13p.
Ingreso de la Info.: 2013-04-24
Para ver la norma completa busque en la base Normas (solo para personal del INTI)



Fin

[Página de Inicio] [Nueva Búsqueda][Página Anterior]