Término solicitado: CACEROLAS/(265,65,175)
1 Registro/s encontrado/s en CAT+NORMA
Tipo de documento: | NORMA |
Título: | MATERIALS AND ARTICLES IN CONTACT WITH FOODSTUFFS -- CUTLERY AND TABLE HOLLOWARE -- PART 1: REQUIREMENTS FOR CUTLERY FOR THE PREPARATION OF FOOD |
Código de Doc.: | ISO 8442-1 |
Autor Inst.: | International Organization for Standardization. ISO |
Fecha: | 1997 |
Estado: | Para datos sobre la vigencia de esta norma haga clic aquí |
Objeto: | Specifies material and performance requirements and test methods cutlery and implements intended for use in the preparation of food. Two grades of cutlery are specified: a normal grade with corrosion resistant blades or prongs capable of withstanding deshwasher cleaning procedures; a special grade with corrosion resistant blades capable of withstading dishwasher cleaning procedures and sterialization processes |
Relac. con otras Normas: | ISO 306; ISO 6508 |
ICS: | 67.250; 97.040.60 |
Idioma: | en |
Título en otro Idioma: | Matériaux et objets en contact avec les denrées alimentaires -- Coutellerie et orfèvrerie de table -- Partie 1: Exigences relatives à la coutellerie utilisée pour la préparation des denrées alimentaires |
Edición: | first edition |
Palabras Clave: | Alimentos; Materiales en contacto con alimentos; Métodos de ensayo; Utensillos de cocina; Cubiertos; Vajilla; Metales; Ollas; Cacerolas; Requisitos; Corrosión; Resistencia a la corrosión |
Páginas: | 18p. |
Ingreso de la Info.: | 2010-07-07 |
Para ver la norma completa busque en la base Normas (solo para personal del INTI) |
[Página de Inicio] [Nueva Búsqueda][Página Anterior]