Servicios de Información y Documentación

Biblioteca

Término solicitado: OLLAS/(265,65,175)

1 Registro/s encontrado/s en CAT+NORMA



Tipo de documento: NORMA
Título: MATERIALS AND ARTICLES IN CONTACT WITH FOODSTUFFS -- CUTLERY AND TABLE HOLLOWARE -- PART 1: REQUIREMENTS FOR CUTLERY FOR THE PREPARATION OF FOOD
Código de Doc.: ISO 8442-1
Autor Inst.: International Organization for Standardization. ISO
Fecha: 1997
Estado: Para datos sobre la vigencia de esta norma haga clic aquí
Objeto: Specifies material and performance requirements and test methods cutlery and implements intended for use in the preparation of food. Two grades of cutlery are specified: a normal grade with corrosion resistant blades or prongs capable of withstanding deshwasher cleaning procedures; a special grade with corrosion resistant blades capable of withstading dishwasher cleaning procedures and sterialization processes
Relac. con otras Normas: ISO 306; ISO 6508
ICS: 67.250; 97.040.60
Idioma: en
Título en otro Idioma: Matériaux et objets en contact avec les denrées alimentaires -- Coutellerie et orfèvrerie de table -- Partie 1: Exigences relatives à la coutellerie utilisée pour la préparation des denrées alimentaires
Edición: first edition
Palabras Clave: Alimentos; Materiales en contacto con alimentos; Métodos de ensayo; Utensillos de cocina; Cubiertos; Vajilla; Metales; Ollas; Cacerolas; Requisitos; Corrosión; Resistencia a la corrosión
Páginas: 18p.
Ingreso de la Info.: 2010-07-07
Para ver la norma completa busque en la base Normas (solo para personal del INTI)



Fin

[Página de Inicio] [Nueva Búsqueda][Página Anterior]