Tipo de documento:
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NORMA |
Título:
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MILK AND MILK-BASED PRODUCTS -- DETECTION OF THERMONUCLEASE PRODUCED BY COAGULASE-POSITIVE STAPHYLOCOCCI |
Código de Doc.:
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ISO 8870:2006 [IDF 83: 2006] |
Autor Inst.:
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International Organization for Standardization. ISO |
Fecha:
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2006 |
Estado: |
Para datos sobre la vigencia de esta norma haga clic aquí |
Objeto:
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ISO 8870|IDF 83:2006 specifies a method for the detection of heat-stable DNase (thermonuclease) produced by coagulase-positive staphylococci in milk and milk-based products. The enzyme can be used as an indicator that staphylococcal growth has reached hazardous levels and reveal the potential presence of staphylococcal enterotoxins |
ICS:
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67.100.01 |
Idioma:
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en |
Título en otro Idioma:
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Lait et produits laitiers -- Recherche de la thermonucléase en provenance des staphylocoques à coagulase positive |
Edición:
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first edition |
Notas:
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Para la consulta de esta norma dirigirse a INTI-Lácteos (Biblioteca) |
Palabras Clave: |
Leche;
Productos lacteos;
Métodos de determinación;
Detección;
Termonucleasa;
Enzimas;
Staphylococcus aureus coagulasa positiva
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Páginas:
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7p. |
Ingreso de la Info.:
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2011-07-27 |
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Para ver la norma completa busque en la base Normas (solo para personal del INTI) |
Tipo de documento:
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NORMA |
Título:
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MICROBIOLOGY OF FOOD AND ANIMAL FEEDING STUFFS -- HORIZONTAL METHOD FOR THE ENUMERATION OF COAGULASE-POSITIVE STAPHYLOCOCCI (STAPHYLOCOCCUS AUREUS AND OTHER SPECIES) -- PART 3: DETECTION AND MPN TECHNIQUE FOR LOW NUMBERS |
Código de Doc.:
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ISO 6888-3 |
Autor Inst.:
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International Organization for Standardization. ISO |
Fecha:
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2003 |
Estado: |
Para datos sobre la vigencia de esta norma haga clic aquí |
Objeto:
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ISO 6888-3:2003 specifies a horizontal method for the enumeration and detection of coagulase-positive staphylococci, using the most probable number (MPN) technique |
Campo de Aplic.:
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It is applicable to products intended for human consumption and the feeding of animals, and environmental samples in the area of food production and food handling. This method is recommended for products where staphylococci are expected to be stressed and in low numbers as, for example, in dried products. Coagulase-positive staphylococci will primarily be Staphylococcus aureus but Staphylococcus intermedius and some strains of Staphylococcus hyicus also produce coagulase |
Relac. con otras Normas:
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ISO 6887; ISO 8261; ISO 6888-1:1999; ISO 6888-2:1999; ISO 7218; ISO/TS 11133-1; ISO/TS 11133-2 |
ICS:
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07.100.30 |
Idioma:
|
en |
Título en otro Idioma:
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Microbiologie des aliments - Méthode horizontale pour le dénombrement des staphylocoques a coagulase positive (Staphylococcus aureus et autres especes) - Partie 3: Recherche et méthode NPP pour les faibles nombres |
Edición:
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first edition |
Notas:
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Corrected version 2004-01-15 |
Palabras Clave: |
Contaminación de alimentos;
Microbiología de alimentos;
Alimentos;
Alimentación animal;
Enumeracion;
Métodos microbiológicos;
Métodos horizontales;
Detección;
Staphylococcus aureus coagulasa positiva;
Número más probable
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Páginas:
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11p. |
Ingreso de la Info.:
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2006-03-27 |
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